Décor and more FiXSiT

Your partner for customized event creations

 Wat maakt FixSit uniek?

Remy Jansse

FixSit is niet zomaar een willekeurig gekozen naam. Het staat voor Fixing Situations. We fiksen iedere keer weer een spectaculaire aankleding naar wens van de klant. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed beoordelen wat wel of soms ook niet mogelijk is, hebben we zelf veel creatieve ideeën en kunt u gebruik maken van eerder gemaakte pronkstukken. De unieke ervaring van uw bezoeker staat te allen tijde centraal. 


Onze waarden: geluk, eerlijkheid en samenwerking.

  • Geluk op de werkvloer met collega's en klanten wat terug te zien is in onze informele en persoonlijke sfeer en onze focus op erkenning, zelfontwikkeling en self-actualization. 
  • 'Eerlijk is heerlijk' is een van onze uitspraken. We geloven alleen in win-win situaties waarin we de klant het best mogelijke resultaat geven voor een eerlijke prijs, het liefst met zoveel mogelijk eerlijke en gerecyclede producten. 
  • Samen smeden, samen delen is onze derde pijler. Het mooie aan ons werk is dat we samen met u iets unieks mogen creëren wat een life-changing ervaring kan bieden voor een bezoeker van uw evenement. Samenwerken (met de klant of met collega's) betekent voor ons samen succesvol zijn. Hiervoor is het nodig dat we elkaar kennen, vertrouwen en bereid zijn om te delen in verantwoordelijkheid, ervaring, kennis, talent en succes. Natuurlijk is ons streven altijd om een langere samenwerking aan te gaan zodat we aan een half woord of alleen een blik genoeg hebben. 
Oprichters Hidde van der Straaten en Remy Jansse

FixSit is opgericht door Remy Jansse en Hidde van der Straaten. Hidde is een geboren creatieve ondernemer met passie voor het leven. Hij is grote fan van de ideeën van Ricardo Semler, een Braziliaans ondernemer die vooral bekendstaat omwille van zijn radicale vorm van industriële democratie en corporate re-engineering. Deze manier van denken voert FixSit ook door in haar eigen bedrijfsvoering. Remy gaat net als Hidde voor geluk en niet voor geld en door zijn technische kennis is hij de perfecte match voor team FixSit. Zijn studie Technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hem de expertise gegeven waardoor FixSit een zeer goede kwaliteit kan leveren. Samen streven we onze idealen na en zijn we uniek in onze persoonlijke manier van werken. De overige mensen van het team worden door ons per project geselecteerd op expertise en zijn opgeleid in onze manier van werken.